Hamamböceğine Karşı Jel İlaç Uygulaması

Hamamböceğine Dair Bilinmesi Gerekenler 
 
Hamamböcekleri çok farklı ortamlarda yaşayıp bulunduğu yere çok çabuk adapte olurlar. Yaşamak için daha çok sıcak ve nemli ortamları tercih ederler. Bu böcekler bir toplumsal düzene sahiptirler ve koloni halinde yaşarlar. Ortamda bir hamamböceği gördüğünüzde bilmelisiniz ki yüzlercesi daha oradadır. Dişi hamamböcekleri yumurtalarını sırtlarında taşırlar ve geçtiği her yere yumurta bırabilir.  Bir defada 200 adet yumurta üretebilir ve her yumurtadan 35-40 adet larva meydana gelir. Yumurtadan çıkma süresi 18 gündür.  Buradan anlayabileceğimiz gibi çok çok hızlı bir şekilde çoğalırlar. Çok dayanıklı fiziksel yapıları sayesinde her türlü ortama uyum sağlarlar. İnsanların yaşadığı yerlerde yaşamayı tercih ederler çünkü gıda ve suyu ihtiyaçlarını bu şekilde çok rahat karşılayabilirler.
 

Hamamböceğine Karşı Jel İlaç Kullanımı

Hamamböceği jel ilaçları kullanmak hamamböceklerinin yaşam şekline ve yaşam döngüsüne uygun en ilaç olduğundan en etkili sonucu verir. Hamamböceğine karşı kullanılan jel ilaçların en önemli özelliği uzun süreli(2 ile 3 ay arası) kalıcı etkileridir. Aynı zamanda oluşturduğu domino etkisi ile tüm koloniyi yok eder ve yumurtadan yeni çıkan hamamböcekleri için çekiciliğini ve etkisini kaybetmeden uygulama yapılan alanda kalır.
 
 
Hamamböceğine Karşı Jel İlaç Uygulaması

Hamamböceklerini gördüğünüz noktalara (mutfakta lavabo altı ve çevresi, dolap altları, gibi nemli karanlık ve sıcak noktalar ilk tercihiniz olmalı) küçük damlacıklar halinde bırakılır. Jel hamamböceği yemi içerisindeki çekici maddeler sayesinde hamamböceklerini kedisine çeker. Jel yemden yiyen hamamböceği kısa sürede ölür ve zehire dönüşür. Diğer hamamböceklerinin teması yada ölen hamamböceğini yemeleri ile domino etkisi oluşur. Böylece bütün koloni etki altına alınmış olur. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.